Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Laat je niet gek maken!

Laat je niet gek maken!

Gepubliceerd: Dinsdag 14 november 2017 15:57

Het is de Week van de Werkstress. Dit jaar vindt dit plaats van 13 tot en met 16 november. In het hele land organiseren bedrijven activiteiten om werkstress aan te pakken en het werkplezier te vergroten.

Wanneer je gespannen reageert op een prikkel van buitenaf, kan er sprake zijn van stress. Er zijn verschillende signalen waaraan je dit kunt herkennen, zoals veranderingen in je lichaam, gevoel en gedrag.

Muziek luisteren, mediteren of sporten. Iedereen heeft zijn eigen maniertjes om werkstress tegen te gaan. “Even naar buiten stappen, dat helpt”, vertelt een voorbijganger. “Laat je niet gek maken”, zegt iemand anders.

Wij gingen de straat op, op zoek naar de beste tips tegen werkstress en voeren deze uit.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services