Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Kunstenaar David maakt gratis portretten van bezoekers Afrikaandermarkt

Kunstenaar David maakt gratis portretten van bezoekers Afrikaandermarkt

Gepubliceerd: Donderdag 22 augustus 2019 16:44

Het kunstproject All You Can Art van de Kunsthal wil kunst toegankelijk maken voor iedereen, ook voor mensen die nooit in de Kunsthal komen. In de vierde aflevering van All You Can Art zien we daarom kunstenaar David Bade die de Afrikaandermarkt intrekt om portretten te maken van bezoekers.

Met een karretje met daarop ‘gratis kunst’ trekt David rond. Hij spreekt mensen aan en vraagt of hij een foto mag maken. Later werkt hij de portretten verder uit. In september worden alle geportretteerden uitgenodigd in de Kunsthal om een portret in ontvangst te nemen.

Ook is er in deze aflevering aandacht voor kunstenaars Rieneke en Elke. Zij hebben een eigen productlijn We Sell Reality, waarmee zij vluchtelingen willen ondersteunen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services