Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Kunst wordt mooier in een goed gekozen omlijsting

Kunst wordt mooier in een goed gekozen omlijsting

Gepubliceerd: Zaterdag 23 februari 2019 14:52

Het maandelijkse kunstcafé van de Kunstkring Prins Alexander heeft deze keer een educatief karakter: "Hoe laat ik mijn schilderij of foto beter tot haar recht komen door de keuze van een omlijsting". 

Er zijn oneindig veel mogelijkheden, die niet alleen fysieke steun geven bij het ophangen, maar ook het kunstwerk veel beter tot haar recht doen komen. Ronald Nolens van de Lijstenfabriek uit Nieuwegein zal de inleiding verzorgen.

Het kunstcafé is op dinsdagavond 19.30 uur (inloop) 20.00 aanvang in het gebouw De Schalm aan de Dawesweg 44 in Ommoord. Leden van de Kunstkring Prins Alexander zijn gebruikelijk in flinke getale aanwezig, maar de deur staat ook open voor belangstellende kunstenaars en kunstminnaars, die (nog) geen lid zijn van deze vereniging.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services