Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Kunst op straat - Nieuw werk van Eelco van den Berg aan de Bloemkwekersstraat/Nieuwe Binnenweg

Kunst op straat - Nieuw werk van Eelco van den Berg aan de Bloemkwekersstraat/Nieuwe Binnenweg

Gepubliceerd: Dinsdag 27 februari 2018 12:23

Het nieuwe kunstwerk van Eelco van den Berg is een kleurrijk grafisch natuurlandschap waar je verschillende dieren in kunt herkennen. Met dit nieuwe artwork wil Eelco een stukje natuur terugbrengen in stad. Eelco: “Ik hoop dat mensen de tijd nemen om goed te kijken en er echt van te genieten”. De opdracht voor dit kunstwerk kwam van de gemeente.

Street art in Rotterdam
Rotterdam is rijk aan mooie street art kunst op allerlei locaties. Het ene werk nog kleurrijker dan het andere. Bovenal is het gratis te bewonderen en voor iedereen toegankelijk. Nieuwsgierig naar meer? Doe dan de Rotterdam Street Art Route van Rewriters010.

Kunst op straat
OPEN Rotterdam en Uitagenda Rotterdam gaan in een nieuwe rubriek op zoek naar bijzondere en herkenbare blikvangers in Rotterdam. Openbare kunst in de gallery die Rotterdam heet. Op straat, voor iedereen om te zien. Rotterdam staat er vol mee! Wat kunnen Rotterdammers leren over kunst in de buitenruimte? Waar staan ze? Wat vinden we er eigenlijk van? Wat is het? Wat weet ik er niet over? In Kunst op Straat geven we hier antwoorden op!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services