Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Korfbalvereniging Sperwers start GoldenSports trainingen in Carnisse

Korfbalvereniging Sperwers start GoldenSports trainingen in Carnisse

Gepubliceerd: Donderdag 07 maart 2019 17:19

Wie zegt dat je geen goede conditie kunt hebben na je 50ste?! Korfbalvereniging Sperwers start vanaf 7 maart met sporten in de buitenlucht voor 55 plussers in Charlois genaamd GoldenSports. Dit is een erkende interventie om ouderen duurzaam in beweging te brengen. Sperwers is de eerste club die dit aanbiedt.

Het is de bedoeling dat 55 plussers uit Carnisse elke donderdagochtend van 10:00 tot 11:00 uur samen met buurtgenoten in beweging komen in de buitenlucht. Donderdagochtend was de eerste groep ouderen al aanwezig om fittesten en andere proeftrainingen te doen. Eerst starten met een gezamenlijke warming-up, daarna elke 15 minuten balans en coördinatie, spierkracht en lenigheid en sport en spel.

Vereniging Sperwers is sinds 2013 al een sportplusvereniging. Dit betekent dat er verschillende activiteiten zijn op het gebied van onderwijs, speciale doelgroepen en gezondheid. Hiermee hoopt Sperwers een steentje bij te dragen aan een betere samenleving.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services