Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Kom naar de opnames van podcast Coolsingelpraat in De Doelen Studio!

Kom naar de opnames van podcast Coolsingelpraat in De Doelen Studio!

Gepubliceerd: Donderdag 10 oktober 2019 14:56

Zondag 13 oktober nemen we weer een nieuwe podcast Coolsingelpraat op en jij bent welkom! Dit keer gaat het over de nieuwe cultuurcampus op Zuid, met wethouder Kasmi en sociaal ondernemer Lorenzo Elstak.

Coolsingelpraat is de politieke podcast van Rotterdam. Het is een initiatief van OPEN Rotterdam en Vers Beton en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam en de Doelen Studio. In de eerste aflevering kwam de vraag aan bod: “Moet parkeren op straat flink duurder worden?” De tweede aflevering ging over de inspraak van Rotterdammers over megaprojecten. Te gast waren Paul Hofstra, directeur van de Rekenkamer Rotterdam en PvdA-raadslid Dennis Tak.

De splinternieuwe podcast wordt elke drie weken opgenomen in De Doelen Studio; op 13 oktober, 3 en 24 november zijn de volgende opnames. Lijkt het je leuk om de opnames bij te wonen? De inloop is as zondag 13 oktober om 12.30 uur in De Doelen Studio en de toegang is gratis. See you there!

Foto: Lisa Diederikc

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services