Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Koffie bestellen in gebarentaal in Rotterdam Centrum

Koffie bestellen in gebarentaal in Rotterdam Centrum

Gepubliceerd: Dinsdag 04 december 2018 17:41

Ooit koffie besteld in gebarentaal? Tegenwoordig kan het in Rotterdam bij Sign Language Coffee Bar. Barista Silvana Dell’ Era werkt in het eerste Rotterdamse filiaal in een het centrum, wat zich bevindt in een ABN Amro filiaal.

Barista Silvana laat een filmpje aan de klanten zien hoe het werkt, bestellen in gebarentaal. Zij neemt de tijd voor elke kopje koffie dat ze maakt. “Ik vind het erg leuk om mensen blij te maken en om mensen gebarentaal te leren.”

Het concept is niet nieuw, maar dit is het eerste filiaal in Rotterdam. Binnen een jaar tijd is het gegroeid met negen filialen in Nederland. Met deze coffee bars worden doven en slechthorenden aan een baan geholpen en bedrijven voldoen aan ‘social-return-doelstellingen’. Dat is de reden dat de coffee bars zich in filialen van andere organisaties bevinden.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services