Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Klassieke muziek op het Stadspodium Rotterdam

Klassieke muziek op het Stadspodium Rotterdam

Gepubliceerd: Zondag 02 augustus 2020 16:23

Vanaf zondag 2 augustus kun je in de openlucht genieten van een klassiek concert in het centrum van Rotterdam. Stadspodium Rotterdam organiseert in augustus vijf zondagen concerten op het eigen podium op het Grotekerkplein voor de Laurenskerk.

Tijdens de concerten zijn er zitplaatsen, met gepaste afstand tussen elkaar. Reserveren of tickets kopen hoeft niet, het evenement is gratis. Iedereen kan plaatsnemen op één van de stoelen, of er omheen blijven staan. Het is een divers programma, variërend van licht klassiek en cross-overs met wereldmuziek tot experimentele jazz/klassieke composities.

Het Phoenix Ensemble bijten 2 augustus het spits af, Red & gold ensemble treden 9 augustus op, de 16e is het de beurt aan het Bonsai Panda ensemble, Charlotte Shoeters & Stein Verrelst zijn er 23 augustus en Joana Rolo en Panos Gklistis sluiten 30 augustus de reeks af.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services