Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Kinderopvang Het Steigertje officieel 'Lekker Fit'

Kinderopvang Het Steigertje officieel 'Lekker Fit'

Gepubliceerd: Zaterdag 09 juni 2018 16:36

Kinderopvang Het Steigertje, locatie Kipstraat, is uitgeroepen tot officieel Lekker Fit!-locatie door de gemeente Rotterdam. De kinderen onderhouden moestuintjes, krijgen een gezonde maaltijd voorgeschoteld in de middag en er wordt veel met de kinderen gepraat over planten en kruiden.

Het idee is dat kinderen op deze manier gezonde gewoontes aanleren. Zo kijken ze bijvoorbeeld mee, terwijl de kok hun maaltijd voorbereidt en vertelt over wat er in gaat. Daarnaast bewegen de kinderen volop op school tijdens bijvoorbeeld het zingen.

Lekker Fit! is een project van de gemeente Rotterdam sinds 2005 voor kinderen tot en met 12 jaar. Met verschillende acties leren kinderen aan om meer te bewegen en gezonde keuzes te maken.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services