Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Kinderliedjes op de Boompjeskade

Kinderliedjes op de Boompjeskade

Gepubliceerd: Zaterdag 30 september 2017 17:56

Op de Boompjeskade werden vandaag twee nieuwe projecten ingeleid. Het kinderliedjesproject van stadsbeiaardier Richard de Waardt en de QR-codes van de vlaggenparade.

De eerste QR-code van de vlaggenparade werden opgehangen aan de vlaggen op de Boompjeskade. Via deze code kom je op de website van de vlaggenparade terecht bij de pagina van het land dat bij de vlag hoort.

Tijdens het project van de stadsbeiaardier van Rotterdam  worden 170 verschillende liedjes van 170 verschillende culturen opgehaald. Deze liedjes worden vervolgens in 2018 gespeeld door de Waardt. Kinderen van De Beiaardschool in België zongen met hun juffrouw, onder begeleiding van stadsbeiaardier van Rotterdam, kinderliedjes uit verschillende landen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services