Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Kinderen Johannes-Martinusschool bereiden zich voor op NN Kids Runs

Kinderen Johannes-Martinusschool bereiden zich voor op NN Kids Runs

Gepubliceerd: Donderdag 05 april 2018 16:27

Het hele jaar door geeft Rotterdam Sportsupport verschillende sportclinics op basisscholen om sporten te stimuleren. In aanloop naar de NN Kids Runs wordt er op de SBO Johannes-Martinusschool in Rotterdam-Centrum een atletiekclinic gegeven aan de kinderen van groep 4 en daar waren wij bij.Robin Borsje is als combinatiefunctionaris atletiek verantwoordelijk voor de clinic. Tijdens de clinic probeert Borsje de kinderen zo goed mogelijk klaar te stomen voor de NN Kids Runs. “Ik ben natuurlijk maar een paar keer op een school en de keren dat ik er ben probeer ik ze natuurlijk zo goed mogelijk voor de bereiden. Maar ik denk zeker dat ze er klaar voor zijn. Ze hebben er hartstikke veel zin in”, aldus Robin Borsje.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services