Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
[KIJK TERUG] Rotterdam UITdagen live bij OPEN Rotterdam

[KIJK TERUG] Rotterdam UITdagen live bij OPEN Rotterdam

Gepubliceerd: Zondag 10 september 2017 10:46

Rotterdam stond dit weekend in het teken van de Rotterdam UITdagen. Via OPEN kon je de hele dag meegenieten van deze opening van het nieuwe culturele seizoen.

We waren live te zien vanaf het Schouwburgplein, onder meer rond de klok van 11.30 uur, om 13.00 uur en om 15.15 uur.

Programma
In onze uitzendingen kon je uiteraard meekijken met de Rotterdam UITdagen, spraken we met enkele bezoekers en natuurlijk lieten we je weten wat er vandaag nog meer te beleven was. Gasten in de uitzending waren onder meer Sandro Lima, van Art e Mais en Willemijn de Boer, singer/songwriter. Ook Maarten Bakker, van studio de Bakkerij en Simone Houg van het Nederlands Fotomuseum, kwamen aan het woord, net als Katinka Enkhuizen van Theater Rotterdam en performance-artist Lucienne Venner. 

Weten wat er verder te doen was vandaag? Check hier het programma van de Rotterdam UITdagen.

Kijk hieronder de uitzending van 15.00 uur terug.Kijk hieronder de uitzending van 13.00 uur terug. Kijk hieronder de live-uitzending van 11.30 uur terug.


 

Volg ook het liveblog gedurende de dag! Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services