Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Kendoe Check: Waar is de beloofde horeca op de Boompjes?

Kendoe Check: Waar is de beloofde horeca op de Boompjes?

Gepubliceerd: Woensdag 10 januari 2018 14:02

Bruisende horeca op de Boompjes. In 2014, toen het Rotterdamse coalitieakkoord werd ondertekend, werd dit op de agenda gezet. Er is echter nog niet veel van gekomen. We deden de Kendoecheck.

De enige ondernemer die van start is gegaan is Ron Sterk. Hij startte een evenementenlocatie aan de Boompjes. Volgens hem is het vooral de strenge regelgeving die ondernemers tegenhoudt. Daarnaast blijft de drukke weg die over de Boompjes loopt een belemmering om publiek naar de kade te trekken.

Voorzitter van gebiedscommissie Centrum, Suardus Ebbinge, vindt het jammer dat er weinig wordt ondernomen aan de kade. Zijn idee is dan ook om kleine horeca te trekken zoals bijvoorbeeld foodtrucks. Hij denkt dat als ondernemers zich eenmaal gaan vestigen, het publiek vanzelf komt, en ook de drukke weg overbrugbaar wordt.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services