Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Kapper Joost is geen doorsnee kapper

Kapper Joost is geen doorsnee kapper

Gepubliceerd: Dinsdag 07 mei 2019 17:17

Joost Mulleman (30) knipt al vanaf zijn 14e met veel passie. Hij heeft zich ontwikkeld bij verschillende kapperszaken en toen hij 21 was ging hij naar het buitenland om zijn kennis van het vak uit te breiden. Al snel begon hij met het geven van lessen en liet anderen zien wat er allemaal mogelijk is met een kam en een schaar.

Hij geeft nu talloze workshops en heeft sinds 2017 zijn eigen zaak op de Jonker Fransstraat genaamd “The Garage 39”. In dat jaar won hij ook de prijs “Beste kapper van het jaar” op het wereldwijd bekende Farouk's Global Conference.

Recentelijk was hij te bewonderen in de nieuwe reclame van restaurant “De Beren”, waarin zij hun nieuwe scooterhelm introduceerden. Wij vonden dat een perfecte aanleiding om bij Joost langs te gaan en hem te vragen naar zijn weg naar succes.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services