Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Kaasboer staat al ruim 50 jaar op Rotterdamse markt

Kaasboer staat al ruim 50 jaar op Rotterdamse markt

Gepubliceerd: Donderdag 08 november 2018 16:28

Jan Hoogendoorn begon tijdens de crisis in 1934 met een kleine kaaskar. In 1960 werd de kaasboer verwelkomd door de grote markt op Rotterdam Blaak. Sinds 1967 staat het familiebedrijf op de Schiebroekse markt op de Peppelweg.

Het familiebedrijf, dat nu in handen is van Hans Hoogendoorn, zet zich al jaar en dag in om zes dagen per week een kaaspaleisje neer te zetten. Elke dag vliegen ze met kar en wagen naar een andere markt.

Op de markt in Schiebroek is de kaasboer behoorlijk populair. “Het is heel leuk dat het een enthousiaste familie is, die echt voor kaas gaat en ze maken het ook echt gezellig. Ze weten al wat je wil hebben, dus dat is mooi”, aldus een vaste klant. Bekijk hieronder de reportage! Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services