Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Jurrian loopt de Roparun met foto’s van geliefden op zak

Jurrian loopt de Roparun met foto’s van geliefden op zak

Gepubliceerd: Dinsdag 11 juni 2019 13:52

Meer dan 300 teams liepen meer dan 500 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam. Het Maasstad Ziekenhuis deed ook mee met een team. Teamlid Jurrian liep voor meerdere mensen mee met de estafetteloop.

Jurrian liep met een foto van zijn vader en Henk op zak. Henk heeft zijn eigen transportbedrijf en sinds drie jaar stelt hij een vrachtwagen beschikbaar en rijd hij mee voor het basiskamp van het Maasstad team. Henk heeft zelf lymfeklierkanker en is daarvoor geopereerd aan zijn hoofd. De kanker is teruggekomen en voor hem is deze Roparun dan ook erg emotioneel.

Jurrian heeft ook een foto van zijn vader. Zijn vader heeft kanker, maar door behandelingen is het nu onder controle. Voor zijn vader was het emotioneel om zijn zoon de Roparun te zien lopen.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter
Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services