Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Je hoeft niet altijd perfectionistisch te zijn. Fouten maken mag.

Je hoeft niet altijd perfectionistisch te zijn. Fouten maken mag.

Gepubliceerd: Woensdag 06 februari 2019 17:25

Wat betekent falen voor jou? En hoe ga je daarmee om? Op 13 februari vallen, tijdens de theatervoorstelling Victory, vier performers en een muzikant in een razend tempo van de ene in de andere mislukking. En dat allemaal in een mix van dans, theater en slapstick. Ook OPEN Rotterdam ging op onderzoek uit in de stad om erachter te komen wat prestatiedruk met je doet.
 

We leven in een tijd van prestatiedruk, groepsdruk en de angst om te falen. Iedereen trekt aan je; of het nou je vrienden zijn, je ouder, je stagebegeleider of je docent. Hoe ga je met die druk om? En; is het oké om een keer de plank mis te slaan?

Voor VICTORY spraken we Rotterdammers én influencers in de stad en stelden hen de vraag: 'Wat betekent falen voor jou?'
Zo vertelt oud deelnemer van The Voice of Holland, Zoë Livay, over wat er mis ging tijdens haar auditie en hoe Ali B daarop reageerde. Ezkimo010, bekend van de populaire tv serie van OPEN Rotterdam, ‘Ezki’s Schoolleven’, komt met de boodschap: “Als je het een volgende keer beter doet, dan is het oké om te falen.” De panelleden van Maaspodium , die ook de randprogrammering verzorgen rondom de voorstelling, vinden falen vooral een leermoment en adviseren om er vooral het positieve ervan uit te halen.
 
In het kader van Theater of the Now, produceert OPEN Rotterdam een drietal filmpjes, die tijdens de reeks avonden in Maaspodium vertoond worden, om zo het geluid van de stad naar het theater te brengen. En andersom. Victory is een fysieke theatervoorstelling over falen. En over dat durven laten zien.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services