Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Is een vuurwerkverbod in Rotterdam een goed plan?

Is een vuurwerkverbod in Rotterdam een goed plan?

Gepubliceerd: Maandag 13 augustus 2018 17:43

Geen vuurwerk meer afsteken tijdens oud en nieuw? Nu de gemeente de mogelijkheden voor een vuurwerkverbod in de stad onderzoekt, kan de komende jaarwisseling zomaar vuurwerkloos worden.

De Rotterdamse gemeente hanteert al langer vuurwerkverboden in de stad, maar die gelden nu alleen in bepaalde gebieden, bijvoorbeeld in de omgeving van boerderijen en ouderenwoningen. Door het mogelijke vuurwerkverbod wordt vuurwerk afsteken in de hele stad verboden, al maakt de gemeente voor de jaarlijkse vuurwerkshow bij de Erasmusbrug een uitzondering.

Het advocatenkantoor Pels Rijcken onderzoekt het mogelijke verbod in opdracht van de gemeente en in september worden de resultaten van het onderzoek verwacht. Wat vinden de Rotterdammers van het mogelijke verbod op vuurwerk?Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services