Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Internationale kerken presenteren zichzelf op beurs

Internationale kerken presenteren zichzelf op beurs

Gepubliceerd: Zaterdag 13 juli 2019 11:13

Internationale kerken en maatschappelijke en politieke organisaties presenteren zichzelf vandaag, zaterdag 13 juli, tijdens een groot Marketplace, georganiseerd door SKIN-Rotterdam. 

Op de beurs is informatie te vinden over verschillende onderwerpen zoals schulden, energiebesparing, mentoren voor jongeren, loopbaanbegeleiding, ondernemerschap, werkbemiddeling, opleidingen voor pastors of hulpverlening.

Een aantal kerken presenteren ook hun eigen maatschappelijke activiteiten en er is een kinderprogramma met verschillende activiteiten. Verschillende organisaties geven ook workshops voor jongeren, waaronder Gospel zingen.

Om 15.00 uur neemt Wethouder Grauss van armoedebestrijding, schuldenaanpak en informele zorg het woord en vertelt de uit Liberia ontvluchte Bright Richards, theatermaker en artistiek leider van New Dutch Connecties, zijn verhaal.

De beurs is van 11.00 tot 17.00 uur te bezoeken in locatie de Passie, Noordzijde 5, in de buurt van Rijnhaven.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services