Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons

International Condom Day! Doe jij het veilig?

Dinsdag 12 februari 2019 12:17

International Condom Day! Doe jij het veilig?

In het teken van ‘International Condom Day’ worden er op woensdag 13 februari gratis condooms uitgedeeld op het Rotterdam Centraal Station. Vrijwilligers van de Aids Health Care Foundation zetten zich in tegen onveilige seks. Verkleed als condoom en al, gaan zij de strijd aan.

De internationale condoom dag is in 2009 in het leven geroepen als initiatief van de Aids Health Care Foundation. De dag is bedoelt om meer bewustzijn te creëren voor ongewenste zwangerschappen en seksueel overdraagbare aandoeningen, zoals SOA’s en AIDS. De dag wordt in 43 landen gevierd met de campagne ‘Always in Fashion’. Er is expres voor gekozen om de dag, jaarlijks, vlak voor Valentijnsdag te vieren.

Zijn jouw condooms op? Je kunt vanaf 15.00 gratis condooms krijgen op het Centraal Station. Daarna volgt er om 17.00 een optocht door het centrum. Dus als je een stoet condooms voorbij ziet lopen in de stad met vlaggen en een fanfare kijk dan niet raar op!

Wij gingen eerder al de straat op om te kijken wat Rotterdammers vinden van (on)veilige seks. Op de Meent vraagt onze verslaggeefster Farzana naar hun mening.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services