Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Instructiepagina video/foto maken en delen met OPEN Rotterdam

Instructiepagina video/foto maken en delen met OPEN Rotterdam

Gepubliceerd: Dinsdag 23 februari 2021 14:58

OPEN Rotterdam vindt het leuk als jij de verhalen uit jouw wijk deelt! Om dit makkelijker te maken voor jou hebben wij deze instructiepagina gemaakt. Op deze pagina wordt uitgelegd:

- Welke do's en don'ts belangrijk zijn bij vloggen
- Hoe je een mooie bruikbare foto maakt 

- Hoe het materiaal verstuurd kan worden naar OPEN Rotterdam.

Gebeurt er iets leuks in jouw wijk? Of deel je jouw corona-avonturen graag met OPEN Rotterdam? Dan is het natuurlijk leuk als we jou ook zien! Dit kan door te vloggen. Deze vlogs nemen we mee in de nieuwsuitzending 010nu op televisie en plaatsen we soms ook op Facebook. In deze instructievideo krijg je wat tips en tricks. Heb jij persoonlijk niks met vloggen maar wil je toch op een laagdrempelige manier iets leuks met OPEN Rotterdam delen? Maak dan een aantal foto's. Deze kunnen wij bijvoorbeeld weer gebruiken op Twitter en Instagram! In deze instructievideo wordt uitgelegd hoe je een goede bruikbare foto kan maken: Na het maken van materiaal is het natuurlijk ook de bedoeling dat de beelden bij OPEN Rotterdam terecht komen. Er zijn een aantal manieren hoe je deze kan verzenden. Bijvoorbeeld door een e-mail te versturen, een direct message op onze social media kanalen te sturen of door het te delen op je eigen social media kanaal met de hashtag #open010 #wijzijnopen. Bekijk de video om een beter beeld te krijgen.

 

Natuurlijk kan het zijn dat je na het bekijken van de video's nog vragen hebt. En dat is helemaal niet erg! Stuur jouw vraag in een e-mail naar wijzijn@openrotterdam.nl. Jouw vraag wordt doordeweeks zo snel mogelijk beantwoordt! Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat
Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services