Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
In tuincentrum Stek de Stadstuinwinkel groeien planten echt overal

In tuincentrum Stek de Stadstuinwinkel groeien planten echt overal

Gepubliceerd: Vrijdag 16 augustus 2019 15:15

Studenten van het Grafisch Lyceum hebben voor de serie ‘Anders nog iets?’ een portrettenreeks gemaakt van Rotterdamse ondernemersiconen in het straatbeeld en het veranderende winkellandschap van Rotterdam. De serie is gebaseerd op het boek ' Anders nog iets? De wereld achter de Rotterdamse winkelpui' van Annemarie Mosterd.

In deze aflevering aandacht voor tuincentrum Stek de Stadstuinwinkel aan de Nieuwe Binnenweg. Dit is de thuishaven van zes zzp'ers met een ongekende liefde voor planten. De ondernemers werken twee dagen in de week in de winkel. Daaromheen werken zij als zzp'er met planten, bijvoorbeeld als tuinarchitect.

In Stek de Stadstuinwinkel zie je echt overal planten. En niet alleen planten, ook zie je er veel boeken over planten, gereedschapjes en potten. Kijk de video voor een leuk inkijkje in de winkel en voor een gesprek met een van de zes eigenaren.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services