Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
In gesprek met Thomas Roskam van Gebiedscommissie Noord

In gesprek met Thomas Roskam van Gebiedscommissie Noord

Gepubliceerd: Dinsdag 30 januari 2018 20:02

Nog acht weken voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 en ook dit jaar doet OPEN Rotterdam verslag uit de wijk met de bekroonde serie Stem uit de Wijk.

Elke week duiken onze verslaggevers onder in één van de gebieden van Rotterdam en achterhalen wat er leeft onder álle Rotterdammers!

In elk gebied trappen we af met een interview met de voorzitter van de gebiedscommissie. Vandaag is dat Thomas Roskam uit Noord!

Roskam weet niet wat de belangrijkste thema’s van de aankomende vier jaren zullen zijn: “Wat er het komende vier jaar gaat komen hangt van de kandidaten af. Er zijn wel een aantal dingen die we het afgelopen vier jaar belangrijk vonden; veiligheid in het gebied Noord, de jeugd, de Hofbogen, de ontwikkeling van het dakpark, het culturele klimaat.”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services