Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
In gesprek met Ron Davids van gebiedscommissie Prins Alexander

In gesprek met Ron Davids van gebiedscommissie Prins Alexander

Gepubliceerd: Vrijdag 09 maart 2018 15:32

Nog 1,5 week voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 en ook dit jaar doet OPEN Rotterdam verslag uit de wijk met de bekroonde serie Stem uit de Wijk. Elke week duiken onze verslaggevers onder in één van de gebieden van Rotterdam en achterhalen wat er leeft onder álle Rotterdammers!

In elk gebied houden wij een interview met de voorzitter van de gebiedscommissie. Deze keer is dit Ron Davids van de gebiedscommissie Prins Alexander. Davids vertelt over de ontwikkelingen en neemt ons mee door het grootste gebied van Rotterdam.

Een grote verandering die eraan komt zijn de verbouwingen rondom statIon Alexander. Ook wel het hart van gebied Prins Alexander. Het station en de omgeving gaan op de schop.

De tweede locatie waar hij ons naartoe brengt is de Grasbuurt in Ommoord. Voorheen was hier overlast van hangjongeren. Oplossing volgens Davids en de buurtbewoners: meer voorzieningen voor jongeren.

De laatste locatie waar Davids ons naartoe brengt is het Lageland. Hier staan veel oude bedrijfspanden leeg. Het plan is om deze panden om te bouwen tot woningen. Aan de Prinsenlaan is dit plan al van start gegaan.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services