Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
In gesprek met Edwin Smid van gebiedscommissie Hoogvliet

In gesprek met Edwin Smid van gebiedscommissie Hoogvliet

Gepubliceerd: Donderdag 08 maart 2018 17:14

Nog acht weken voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 en ook dit jaar doet OPEN Rotterdam verslag uit de wijk met de bekroonde serie Stem uit de Wijk. Elke week duiken onze verslaggevers onder in één van de gebieden van Rotterdam en achterhalen wat er leeft onder álle Rotterdammers!

In elk gebied houden wij een interview met de voorzitter van de gebiedscommissie. Dit keer is dit Edwin Smid van gebiedscommissie Hoogvliet. Belangrijke punten zijn in Hoogvliet volgens Smid: de bereikbaarheid en het voorzieningenniveau. Hij ziet graag meer faciliteiten in de wijk.

Participatie is een woord wat je vaak hoort in Rotterdam. Edwin Smid: "Als je in een stad als Rotterdam verschil wil maken, dan moet we dat samen met bewoners doen en de stad hoort dat te faciliteren", volgens Edwin kan dit stukken beter.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services