Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
I will always looove you!: Ode aan je viervoeter tijdens Hondenkaraoke

I will always looove you!: Ode aan je viervoeter tijdens Hondenkaraoke

Gepubliceerd: Maandag 29 april 2019 13:23

Een ode aan je trouwe, lieve vriend. En dan niet aan je leuke collega of je beste sportmaatje, maar aan je hond. Dogparade 010 sluit op zaterdag 18 mei op een unieke manier aan bij het stadsfeest van Operadagen Rotterdam, ‘Orfeo & Majnun’. Dit doen ze door een love song te zingen voor hun trouwe kameraad.


Onder leiding van celebrity hostess Marja van Katendrecht worden hondenbaasjes op zaterdagmiddag 18 mei tussen 15.00 en 17.00 uur in de Doelen Studio uitgenodigd om tijdens een hondentalkshow een nummer te zingen voor hun viervoeter.

Tussen 15.00 en 17.00 uur is de Doelen Studio een Honden Studio! Het stadsfeest Orfeo en Majnun start om 14.00 uur rondom het Schouwburgplein en duurt tot 18.00 uur.

Meer informatie over dit evenement en het programma kan je vinden op de website: www.operadagenrotterdam.nl

Dogparade 010 is vorig jaar september uitgeroepen tot Echt Rotterdams Erfgoed door Museum Rotterdam. Daarnaast zijn er op OPEN Rotterdam een aantal series te zien geweest over baasjes en hun honden, zoals Rescue Dogs en Dogs with Jobs die in samenwerking met Dogparade 010 zijn gemaakt.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services