Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Hoekenezen zien de metro (nog) niet over de Hoekse Lijn rijden

Hoekenezen zien de metro (nog) niet over de Hoekse Lijn rijden

Gepubliceerd: Dinsdag 06 november 2018 15:59

In Hoek van Holland staan ze te popelen om gebruik te kunnen maken van de Hoekse Lijn, de metrolijn die Hoek van Holland en Rotterdam met elkaar verbindt. Maar de Hoekse Lijn heeft weer vertraging opgelopen.

Na vertraging te hebben opgelopen doordat kosten groter uitpakten dan verwacht en het niet krijgen van een vergunning is er weer een nieuwe reden boven water gekomen. Deze keer is het beveiligingssysteem niet veilig en kunnen er geen proefritten gemaakt worden over het traject.

Bij elkaar opgeteld is volgens de MRDH (Metropoolregio Rotterdam Den Haag) de Hoekse Lijn op z'n vroegst eind januari 2019 af. Maar of de Hoekenezen dit nou geloven? Dat gingen we even checken!

Hoek van Holland, Hoek, van, Holland, Rotterdam, strand, Hoekse, Hoekse Lijn. Hoekenezen, Lijn, metro, vertraging, MRDHMeer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services