Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Hoe wisten deze Rotterdamse buikdanseressen een internationale dans-challenge te winnen?

Hoe wisten deze Rotterdamse buikdanseressen een internationale dans-challenge te winnen?

Gepubliceerd: Donderdag 08 augustus 2019 16:41

Twee maanden lang oefenden de fanatieke dansers van buikdansschool Bellyssima de Big Truck Dance Challenge, een internationale buikdans-challenge van de Italiaanse dansers Silvia Brazzoli en Giulio Dilemmi. En niet zonder succes: de Rotterdamse buikdanseressen hebben de dans-challenge gewonnen.

Silvia en Giulio bedachten eerder dit jaar een choreografie op het nummer ‘Big Truck’ en daagden dansers en danseressen over de hele wereld uit om hun versie van de challenge in te sturen. De klas van de gevorderde dansers van dansschool Bellyssima ging deze uitdaging aan.

Zij oefenden de choreografie uiteindelijk twee maanden lang onder leiding van docente Adrijana Beumer. Wij gingen mee toen de klas de videoclip opnam in het centrum van de stad.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services