Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Hoe vieren Rotterdamse christenen Hemelvaartsdag?

Hoe vieren Rotterdamse christenen Hemelvaartsdag?

Gepubliceerd: Vrijdag 31 mei 2019 17:10

De meeste Rotterdammers kennen Hemelvaartsdag vooral van hun vrije dag van werk. Maar Hemelvaartsdag is meer dan alleen een dagje extra uitslapen. Rotterdamse christenen vieren de dag namelijk uitgebreid in de wijken in de stad.

De organisatie Serve the City mobiliseert al een aantal jaar verschillende Rotterdamse kerken, christelijke organisaties en vrijwilligers om gezamenlijk maatschappelijke projecten op te zetten op Hemelvaartsdag. Hierdoor zijn er op deze dag inmiddels al in tien Rotterdamse wijken zeker 35 projecten opgezet die de buurten verrijken.

Zo wordt er in Charlois door onder andere de Protestantse Kerk en de Spaanstalige gemeente Alfa y Omega een schoonmaakactie georganiseerd. Ook is er een buurtfeest met een heuse barbeque.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services