Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Hockeytoernooi om trouwe supporter te eren

Hockeytoernooi om trouwe supporter te eren

Gepubliceerd: Zondag 11 februari 2018 17:41

HC Rotterdam organiseerde zaterdag het allereerste 'Piet Kind Super Satur-D' in Topsportcentrum Rotterdam, een toernooi voor de districtskampioenen jongens en meisjes van de Top D-jeugd om de overleden trouwe supporter van de club, Piet Kind, te eren. Op deze manier zou hij er toch een klein beetje bij zijn.

"Wij hebben het toernooi, waarvoor alle districtskampioenen zijn uitgenodigd, geen NK mogen noemen. Daarvoor hebben we het vernoemd naar onze recent overleden supersupporter Piet Kind: het Piet Kind Super Satur-D toernooi. Bijzonder was dat één van de dochters van Piet Kind een groot deel van het toernooi heeft meegemaakt", aldus persvoorlichter Alexander Bakker.

Piet is afgelopen december op 90-jarige leeftijd overleden. Iedereen binnen de vereniging kende Piet, die op zijn scootmobiel de jonge spelers aanmoedigde en altijd wat lekkers had voor de kinderen en huisdieren.

Het toernooi werd bij de meisjes gespeeld met districtskampioenen: Bloemendaal, Nijmegen, Push, Schaerweijde en Zwolle. Bij de jongens: Cartouche, Den Bosch, Deventer, Hurley en Schaerweijde.

Bij de meisjes is het toernooi gewonnen door Rotterdam, bij de jongens door Schaerweijde uit Zeist. De prijzen werden uitgereikt door Jockem Bakker, speler van Rotterdam Heren-1 en het Nederlands zaalhockeyteam.

Bijgevoegd een foto van Rotterdam-meisjes D1Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services