Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Historisch Hotel Amerika binnenkort weer open in Hoek van Holland

Historisch Hotel Amerika binnenkort weer open in Hoek van Holland

Gepubliceerd: Zaterdag 25 mei 2019 14:23

Hotel Amerika staat sinds 1902 in Hoek van Holland. Het gebouw heeft verschillende functies gekend en wordt na een maandenlange verbouwing op 8 juni weer heropend als hotel.

Hotel Amerika werd oorspronkelijk gebouwd als hotel, maar later ook in gebruik genomen als noodhospitaal voor slachtoffers van de scheepsramp van de SS Berlin en als verblijfplaats voor Duitse militairen. Na de oorlog wordt het pand een plek voor vertier voor de Hoekenezen maar ook voor veel mensen uit de omgeving.

In 2018 is het hotel overgenomen door Dick Slingerland en Linda Geers die het pand grondig hebben aangepakt. De verbouwing is helemaal in beeld gebracht door WOS Media en de afleveringen zijn te volgen via de online kanalen van Hotel Amerika. Op 8 juni wordt het hotel weer feestelijk geopend als icoon van Hoek van Holland en daarbuiten.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services