Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Polak-gebouw Erasmus Universiteit weer open

Polak-gebouw Erasmus Universiteit weer open

Gepubliceerd: Dinsdag 03 april 2018 12:36

Het Polak-gebouw van de Erasmus Universiteit Rotterdam is vandaag op dinsdag 3 april na een verbouwing weer open. Het gebouw op de campus Woudestein moest vorig jaar oktober worden ontruimd na een melding van Bouw- en Woningtoezicht in Rotterdam. Het bleek dezelfde vloerconstructie te hebben als de parkeergarage bij Eindhoven Airport, die vorig jaar mei instortte.

De afgelopen drie maanden is het gebouw grondig verbouwd. De onderkanten van de vloeren zijn op de plaatsen waar de vloerspanning te hoog was met elkaar verankerd en verstevigd door stalen strips.

Royal HaskoningDHV heeft de uitvoering en het plaatsen van de strips gecontroleerd. Hiermee is officieel verklaard dat de vloeren voldoen aan de gestelde eisen voor de veiligheid. Ook Bouw- en Woningtoezicht is akkoord gegaan met de gekozen oplossing.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services