Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Het oude raadhuis van Oud-Charlois wordt omgetoverd tot een 'kunstwalhalla'

Het oude raadhuis van Oud-Charlois wordt omgetoverd tot een 'kunstwalhalla'

Gepubliceerd: Woensdag 13 januari 2021 15:47

Alle Rotterdamse artistiekelingen opgelet, want er komt een nieuw kunstcentrum in Oud-Charlois. Het centrum is bedoeld voor alle kunstvormen die er bestaan. Een van de initiatiefnemers van dit project is Dominic Schrijer en samen met muziekleraar en muzikant Steef Vooren vertellen zij meer over het aankomend 'kunstwalhalla'.

“Wij hebben met een paar andere initiatiefnemers een plan bedacht om hier in het oude raadhuis van Oud-Charlois een plek te creëren voor iedereen die van kunst houdt. Ook moet het een verzamelplek worden voor iedereen die kunst maakt”, vertelt Schrijer.

Hij heeft als doel gesteld om vóór februari 150 leden te werven. "Dan krijgen we een goed beeld dat er echt behoefte aan dit kunstcentrum is. Misschien dat er in de toekomst zelf meer van zulke kunstcentra komen.”Plek om te oefenen
Een van de leden die erg blij is met het centrum, is muzikant Steef Vooren. “Ik kijk erg uit naar het kunstcentrum. In deze tijd is het wel lastig om een externe plek te hebben waar je rustig met je gitaar kan oefenen. En als zo'n plek dan op twee minuten loopafstand van mijn huis komt, is dat extra fijn."Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat
Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services