Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Het nieuwe jaar beginnen met een frisse duik in de Kralingse Plas

Het nieuwe jaar beginnen met een frisse duik in de Kralingse Plas

Gepubliceerd: Dinsdag 01 januari 2019 18:04

Een nieuw jaar betekent ook altijd een nieuwjaarsduik! En aangezien de Kralingse Plas niet is dichtgevroren, organiseert de lokale ijsvereniging ook dit jaar de Rotterdamse nieuwjaarsduik van 2019.

Want ja, ijs heeft er al een tijd niet meer gelegen op de Kralingse Plas: “Zo’n vijf jaar geleden was hij helemaal dichtgevroren, maar de afgelopen jaren niet. Dus dan proberen we op deze manier maar plezier te maken”, aldus Roderik van IJsvereniging Kralingen.

Op het initiatief van de ijsvereniging hebben een kleine 150 mensen gereageerd, waarvan een groot deel ook daadwerkelijk is op komen dagen. Hoewel het heel koud is, duikt iedereen toch het water in: “Je bent wel meteen wakker”, zegt een van de deelnemers. Een andere deelnemer voegt eraan toe: “Je moet wat met oud en nieuw en op deze manier begin je tenminste goed aan het jaar.”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services