Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Het meest liefdevolle plekje in Rotterdam

Het meest liefdevolle plekje in Rotterdam

Gepubliceerd: Zondag 10 februari 2019 23:14

De Maastunnel is omgetoverd tot een waar liefdesparadijs. In het teken Valentijnsdag is het voetgangersgedeelte van de tunnel versierd met 35.000 fluorescerende hartvormige stickers. De 'Tunnel of Love' is een ode aan alle inwoners van Rotterdam.

Dit weekend is de tunnel voor het eerst ècht te bewonderen voor het publiek. De Tunnel of Love is 580 meter lang en ziet er spectaculair uit. Het is al meteen goed druk in de tunnel. Het publiek is onder de indruk. Vooral online verschijnen er al veel foto’s.

De liefdevolle make-over van onze Maastunnel is volgens het kunstenaarsduo een ode aan alle Rotterdamse inwoners. Zij bewonderen het feit dat 170 nationaliteiten zo harmonieus met elkaar kunnen leven en zich verbinden door de gemeenschappelijke liefde voor Rotterdam. Met de tunnel willen de kunstenaars iets terug doen voor Rotterdam

De Tunnel of Love is tot vrijdag te bewonderen. Wij raden een romantische wandeling met je geliefde op Valentijnsdag zeker aan!Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services