Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Het Lage Land heeft een nieuw Huis van de Wijk

Het Lage Land heeft een nieuw Huis van de Wijk

Gepubliceerd: Vrijdag 02 november 2018 16:58

De wijk Het Lage Land in Prins Alexander heeft er een nieuw Huis van de Wijk bij. Op de plek waar het gestopte CurZus&Zo haar cursuscentrum had, is nu het nieuwe Huis van de Wijk gevestigd. De bedoeling is dat het buurtcentrum aan de Remmet van Milplaats een verbindende factor wordt in de buurt.

In het Huis van de Wijk worden diverse workshops en cursussen georganiseerd, onder meer door SKVR. De nadruk ligt echter op initiatieven van de bewoners zelf. Die zijn blij dat het cursuscentrum op deze manier behouden is gebleven in een andere vorm. Toen onlangs bekend werd dat CurZu&Zo zou stoppen, stuitte dat op veel vragen vanuit de buurt.

Woensdag werd het Huis van de Wijk officieel geopend en konden buurtbewoners al kort zien welke activiteiten de komende tijd worden georganiseerd. Onze MoRe-verslaggevers Wendy en Noelia waren bij de drukbezochte opening.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services