Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Het Eurovisie Songfestival moet naar Rotterdam!

Het Eurovisie Songfestival moet naar Rotterdam!

Gepubliceerd: Zaterdag 25 mei 2019 15:16

Het Eurovisie Songfestival komt in 2020 naar Nederland! Hoe gers zou het dan zijn als dit muzikale feest wordt georganiseerd in Rotterdam?

Ja, ja, ja, andere steden hebben zich ook al gemeld, maar hebben ze daar wel de capaciteiten voor? Als kijker van het ESF, zie je waarschijnlijk alleen de drie momenten op de tv: de eerste en tweede halve finale en natuurlijk de grote finale op zaterdag. Dat is slechts een fractie van wat er gaande is in de stad die dit festijn mag organiseren. De fans moeten natuurlijk ook de rest van de week onderhouden worden! Daarom moeten er ook een Euroclub, Eurovillage, een Eurofancafé komen. Wij gaan langs bij verschillende locaties die hiervoor uitermate geschikt zouden zijn.

En waar moet dan het grote spektakel zelf plaatsvinden? In Ahoy natuurlijk! Voldoet deze locatie wel aan alle eisen? Wel volgens oud-kandidaat en Rotterdamse Esther Hart.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services