Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Het Danskantoor gaat verhuizen: van Hofboogje naar Hofboogjes!

Het Danskantoor gaat verhuizen: van Hofboogje naar Hofboogjes!

Gepubliceerd: Woensdag 16 januari 2019 17:55

Na vier jaar te hebben bestaan in één Hofboogje, wordt het nu tijd voor Het Danskantoor om te gaan verhuizen naar twee Hofboogjes. De dansschool voor jong en oud in Rotterdam Noord heeft inmiddels overvolle wachtrijen.

De dansschool verhuist van Hofboogje naar twee Hofboogjes een paar honderd meter verderop aan de Vijverhofstraat: van één naar twee danszalen! “We kijken ernaar uit om de leerlingen op een nieuwe manier van dansen te voorzien, vertelt oprichter Melanie Dijksma.

Het Danskantoor bestaat inmiddels uit 400 leerlingen en een aantal dansdocenten. Voor de huidige locatie was dit al te veel en de wachtrijen worden alleen maar langer.

De nieuwe locatie wordt begin februari geopend. Langzaam maar zeker gaan de lessen al gegeven worden op de nieuwe locatie.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services