Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Het AD Sportfilmfestival Rotterdam 2017 maakt opnieuw vijf filmtitels bekend

Het AD Sportfilmfestival Rotterdam 2017 maakt opnieuw vijf filmtitels bekend

Gepubliceerd: Zaterdag 25 februari 2017 15:56

Op 6, 7 en 8 april is de tweede editie van het SFFR in Cinerama Filmtheater. De eerste vijf filmtitels waren al bekend, namelijk 'Facing Ali', 'Chasing Great', 'Skateboarding's First Wave', 'Free to Run' en 'Pelé: Birth of a Legend'.

Nu maakt het AD Sportfilmfestival Rotterdam opnieuw vijf titels bekend, waarvan zij op één in het bijzonder heel trots zijn. Zij hebben namelijk de Nederlandse première van de Belgische wielerdocumentaire 'One Year in Blue' binnen gehaald. 
 
De andere titels van de films en documentaires zijn als volgt: De golfdocumentaire 'Seve the Movie', de schaakdocumentaire 'Magnus', de snowboardfilm 'The Fourth Phase' en de documentaire over het Olympische verhaal van de Amerikaanse wielerdames 'Personal Gold'. 
 
In december zijn er vier filmplannen geselecteerd, die voor eind maart 2017 gerealiseerd moeten worden. Gewond Goud had al eerder hun financiering rond en zijn al druk bezig met de draaidagen. Voor hun film gingen zij naar Bosnië, waar zij een behind-the-scenes filmpje van maakten.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services