Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Help jij mee de Feyenoord-spelers aan te moedigen voor de Klassieker?

Help jij mee de Feyenoord-spelers aan te moedigen voor de Klassieker?

Gepubliceerd: Vrijdag 25 januari 2019 12:33

Feyenoord speelt deze zondag om 14:30 de Klassieker in de Kuip. In 2012, alweer zeven jaar geleden, wisten de Rotterdammers voor het laatst te winnen van Ajax in de Eredivisie. Destijds scoorde de Zweedse spits John Guidetti een hattrick, waardoor Feyenoord de Amsterdammers met 4-2 naar huis stuurde.

Die overwinning is natuurlijk veel te lang geleden. Daarom vragen we aan alle trouwe fans van Feyenoord om de spelers extra te motiveren via een aanmoedigingsvideo. De leukste video’s verschijnen zondag in ons speciale aanmoedingsverhaal op Instagram. Zo zorgen we er met z’n allen voor dat Feyenoord deze zondag Ajax weer eens met een nederlaag naar huis stuurt.

Stuur jouw video op via Whatsapp naar (06)84138655, via de mail naar social@openrotterdam of via een bericht op een van onze social mediakanalen en houd zondag ons Instagram-verhaal in de gaten.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services