Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Heb jij last van coronastress?

Heb jij last van coronastress?

Gepubliceerd: Vrijdag 24 april 2020 17:19

Thuiswerken is een nieuwe gewoonte geworden, maar de maatregel om het coronavirus te bestrijden, gaat ten koste van de mentale gezondheid. De coronacrisis brengt namelijke toenemende stress met zich mee. Wij zijn nu een aantal weken verder, hoe gaat het nu met de mentale gezondheid van Rotterdammers?

Voor de OPEN Vraag gaan wij naar Museumpark en vragen wij aan de Rotterdammers hoe het zit met hun mentale gezondheid tijdens de coronacrisis. De blijvende verandering was wennen voor vele.

“Het was pittig, maar na een paar weken heb ik mijn draai gevonden”, vertelt een meisje. Door buitenshuis activiteiten op te pakken, vrienden en familie bezoeken blijft verleidelijk. “Wij ervaren weinig stress”, zeggen twee vriendinnen, “Het helpt enorm om op 1,5 meter in contact te blijven.”Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services