Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Handtekeningen ophalen tijdens een kliko-actie voor de Tweebosbuurt

Handtekeningen ophalen tijdens een kliko-actie voor de Tweebosbuurt

Gepubliceerd: Donderdag 08 november 2018 11:22

Bewoner Nettie de Monte van de Tweebosbuurt loopt nog een laatste ronde voor handtekeningen tijdens de kliko actie. De handtekeningen worden uiteindelijk aan de gemeente overhandigd eind november in de hoop dat de gemeenteraad tegen het sloopplan stemt.

Nettie woont al 43 jaar in de Afrikaanderwijk, altijd in de Tweebosbuurt, en is tevreden met haar woning. Volgens Nettie worden al dure huizen gebouwd een paar meter verderop dus hoeft dat niet in de Tweebosbuurt.

De actiegroep heeft al behoorlijk wat handtekeningen opgehaald, maar dit zijn de laatste adressen waar ze nog niet langs zijn geweest. Want mocht de gemeenteraad niet tegen de sloop stemmen, dan hoopt Nettie in iedere geval dat mensen op een goede manier kunnen verhuizen.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services