Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Grote zorgen vanwege Brexit in Hoek van Holland

Grote zorgen vanwege Brexit in Hoek van Holland

Gepubliceerd: Donderdag 10 januari 2019 17:24

De Britten willen het liever zelf doen. Op 15 januari stemt het Britse parlement over de nieuwe Brexit deal. In Hoek van Holland maakt men zich zorgen over de gevolgen van die Brexit. De gebiedscommissie en de ondernemersvereniging Hoek vrezen voor het ergste. In een brandbrief aan de gemeente wordt een doem scenario geschetst. Men is bang voor kilometerslange files en vluchtelingenstromen.


Acht procent van alle E.U. export naar het Verenigd Koninkrijk gaat via Rotterdam. Jaarlijks rijden er ongeveer 600.000 vrachtwagens via de verbinding Hoek van Holland - Harwich. Het is dus wel belangrijk dat dat allemaal goed verloopt. De overheid is al geruime tijd bezig voorbereidingen te treffen voor de Brexit. Bedrijven kunnen terecht bij brexitloket.nl voor informatie en voorlichting. Pernis, Hoogvliet en Hoek van Holland hebben een wethouder Kleine kernen die zich over de Rotterdamse havendorpen ontfermt.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Lloydstraat 23 - 3024 EA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services