Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Grote drukte tijdens zonnige Rotterdamse Dakendagen

Grote drukte tijdens zonnige Rotterdamse Dakendagen

Gepubliceerd: Zondag 02 juni 2019 23:28

Dit weekend vonden weer de Rotterdamse Dakendagen plaats, het evenement waarbij publiek de daken van Rotterdam kan bewonderen. Deze editie konden 65 daken bezocht worden in de stad en dat leverde een bezoekersaantal van ruim 20.000 mensen op.

De organisatie wil met de Dakendagen mensen stimuleren om meer gebruik te maken van het dak. “We willen laten zien hoe daken kunnen bijdragen aan een gezonde, levendige, aantrekkelijke en toekomstbestendige stad.”

Onder andere het dak van het Groot Handelsgebouw, de Maassilo en De Rotterdam waren dit weekend open voor publiek. Zaterdag liep highliner Yuri Rhodenborgh op metershoge kabel vanaf het WTC op het Beursplein over de Koopgoot. Wij gingen onder meer langs bij het Hofplein-gebouw en bij Heilige Boontjes, want ook hier konden bezoekers het dak op.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services