Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Grootste street art festival ter wereld komt naar Rotterdam

Grootste street art festival ter wereld komt naar Rotterdam

Gepubliceerd: Dinsdag 24 juli 2018 15:05

POW! WOW! Festival komt naar Rotterdam. Na succesvolle edities op onder andere Hawaï, Los Angeles, Taiwan, Hong Kong en Japan, is het nu de beurt aan onze havenstad. Rewriters en Hiphop in je Smoel (HIJS) organiseren de eerste Europese editie van het festival.

Het weekend van 15 en 16 september is het festival gratis te bezoeken op het Keilewerf. Tijdens POW! WOW! Rotterdam kan je live painting, live muziek en een speciale tentoonstelling in het HAKA gebouw verwachten. Daarnaast is er een dunkwedstrijd, freerunning-toernooi en worden de grijze betonnen muren in het gebied omgetoverd tot kleurrijke street art kunstwerken. Je kunt bekende street art artists zoals Snikart, Bier & brood en Ready2Rumbl live aan het werk zien.

In het kader van POW! WOW! Festival wordt een serie gemaakt over het festival en over street art die op OPEN Rotterdam te zien is. Meer info hierover volgt binnenkort.
Meer over het evenement vind je op de eventpage van Pow!Wow!Rotterdam op Facebook.

(Foto door MJay Photography)Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services