Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Grootste schip van de wereld Pioneering Spirit weer even terug in Rotterdam

Grootste schip van de wereld Pioneering Spirit weer even terug in Rotterdam

Gepubliceerd: Woensdag 06 maart 2019 11:01

Pioneering Spirit is met een lengte van 382 meter en een breedte van 124 meter het grootste schip van de wereld. Het schip keert vandaag terug in Rotterdam na een project in de Baltische Zee en is aangemeerd bij de Prinses Alexiahaven bij de Tweede Maasvlakte.

Binnenkort vertrekt het schip voor een nieuwe klus op de Noordzee, in de buurt van Zweden. Als die klus geklaard is, dan keert Pioneering Spirit weer terug naar de Baltische Zee.

Het enorme schip trekt veel kijkers. Zo ook in 2016, toen een menigte zich verzamelde bij het Balkon van Europa, een snackkiosk, gelegen bij de Slag Maasmond, om het schip uit te zwaaien bij het vertrek uit de Rotterdamse haven. Bekijk hieronder onze reportage hierover.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services