Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
GROOS verhuist naar Industriegebouw

GROOS verhuist naar Industriegebouw

Gepubliceerd: Vrijdag 19 mei 2017 18:54

Rotterdammers kunnen nog tot en met zaterdag 20 mei een bezoekje brengen aan Groos. De Rotterdamse conceptstore gaat namelijk tijdelijk dicht. Ze verhuizen naar een nieuwe locatie in Het Industriegebouw. De nieuwe, grotere winkel opent daar op 2 juni.

Vier jaar geleden begon Tjeerd Hendriks conceptstore Groos Rotterdam op de Schiekade. In de winkel worden mode-, kunst-, literatuur- en lifestyle-producten verkocht die afkomstig zijn uit Rotterdam.

Eigenaar Tjeerd Hendriks gaat de winkel missen, omdat het toch de eerste locatie van zijn winkeltje blijft. “Dit is het plekje waar we begonnen zijn. Waar ik enorm veel bloed, zweet, tranen en uren heb doorgebracht.” Daarnaast vindt hij de huidige locatie op het Hofplein een unieke plek, maar denkt hij dat hij op de nieuwe locatie Het Industriegebouw nieuwe stappen kan maken. “Rotterdam is verschrikkelijk goed in design en dat hebben we hier te weinig kunnen laten zien. Maar dat verwachten we op de nieuwe locatie toch iets beter te kunnen doen”, vertelt Tjeerd.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services