Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Groos sluit de deuren

Groos sluit de deuren

Gepubliceerd: Donderdag 17 januari 2019 11:20

Rotterdamse winkel Groos sluit op de dag van hun zesjarig bestaan, 28 februari, voorgoed de deuren. Oprichters Joost Prins en Tjeerd Hendriks hadden met groos een missie: Rotterdam op een positieve wijze promoten door producten aan te bieden van Rotterdamse makers. Nu die missie geslaagd is, is het voor hen tijd om afscheid te nemen van het winkelconcept.

Op Facebook laten ze weten dat erg trots zijn op wat ze bereikt hebben: “Groos heeft alle verwachtingen overtroffen. Veel bijzondere projecten met de beste Rotterdamse makers, samenwerkingen met grote merken, en letterlijk wereldwijde media aandacht”.

De conceptstore begon in het Schieblock en verhuisde in 2017 naar Het Industriegebouw. Net voor en tijdens die verhuizing spraken we met de mannen achter Groos. Bekijk deze reportages hieronder.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - 1e Middellandstraat 103 - 3021 BD Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services