Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Groene hotspot Plantastic Health Hub opent vandaag de deuren

Groene hotspot Plantastic Health Hub opent vandaag de deuren

Gepubliceerd: Woensdag 09 januari 2019 12:14

Vandaag openen de fervente crossfitters Cilla en Tom hun Plantastic Health Hub aan de Mariniersweg in het centrum. In de concept store staat gezondheid en duurzaamheid centraal.
 Bezoekers kunnen in de zaak van Cilla en Tom excentrieke gerechten op de menukaart vinden, maar Cilla en Tom organiseren ook lezingen, meetups en workshops. Bovendien kunnen klanten allerlei duurzame producten kopen, zoals dierproefvrije cosmetica en kleding.

Plantastic Health Hub is het afgelopen jaar gerealiseerd met crowdfunding. Daar hebben ze bewust voor gekozen. ‘’We willen zo toch nog wat meer kunnen investeren in de store om de plek zo prettig en toegankelijk mogelijk te maken. En de mensen die ons steunen komen zelf ook vaak met goede ideeën die we in ons plan kunnen verwerken. Zo doen we het niet alleen’’, zeiden de crossfitters eerder tegen OPEN Rotterdam.

Afgelopen zomer maakte OPEN Rotterdam een reportage over de plannen van Cilla en Tom voor de concept store.
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services