Heb je een nieuwstip voor ons? X

Vul dan onderstaand formulier in en voeg eventueel een foto of een tekstbestand toe. Indien nodig nemen we contact met je op.

Zoeken
Tip ons icoon Tip ons
Gratis kleipakketten in Crooswijk

Gratis kleipakketten in Crooswijk

Gepubliceerd: Vrijdag 22 mei 2020 14:00

Wijkbewoners van Crooswijk hebben er een hobby bijgekregen. Heike Rabe deelt gratis klei pakketten uit. Voor haar winkel staat een kastje, hieruit kunnen de buurtbewoners en voorbijgangers hun kleipakketten vandaan halen. De actie is ontstaan tijdens de coronacrisis en duurt tot eind mei.

Kleien voor Heike is rustgevend. Op haar zestiende heeft zij haar liefde voor kleien gevonden. Met haar kleiwerk maakt ze onder ander potten met de skyline van Rotterdam. Stilzitten is niks voor haar. Na een paar weken thuis zitten besloot ze om ook voor de mensen in Crooswijk een leuke klei actie te starten tegen de verveling. Van een andere pottenbakker collega hoorde ze dit concept, overal in Nederland zijn pottenbakkers vergelijkbare initiatieven gestart.

Meer dan honderd mensen hebben al zo’n pakket gehaald bij Heike. Thuis kunnen de Rotterdammers hard werken aan hun creativiteit. De creatie kunnen de bezoekers terugleggen en dan bakt Heike het in de kleioven in haar winkel af.Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat

Deel deze pagina:

OPEN Rotterdam - 010 8201702 - info@openrotterdam.nl - Eendrachtsplein 3 - 3015 LA Rotterdam - Realisatie website: HPU Internet Services